Mutasd meg magad a sztrádán! - Autódekor, mint hatékony reklám

Dekoráld ki az autódat, és legyen ez a leglátványosabb reklámfelület a cégednek! Bizony, miért ne használnád ki a céges autók nyújtotta lehetőségeket! Persze a saját kocsidat is kidíszítheted kedvedre, hogy színesebbek legyenek a hétköznapok! 

nevtelen_terv-2.png

 

Gondoltál már rá, hogy egy üres autó helyett valami látványos, figyelemfelkeltő reklám is díszíthetné az autót, amiről megjegyeznek azok is, akik elhaladnak melletted, vagy akik a visszapillantóból látnak téged? Ha a te cégednek is van céges autója, mindenképp használd ki az autódekor nyújtotta lehetőségeket!

Az autók külseje értékes reklámfelület, mely az autódekorációnak köszönhetően maximálisan kihasználható. És miért ne vennénk igénybe, ha ennyire adja magát?

 

Miért előnyös?

Mert a logód tuti, hogy benne lesz így a köztudatban! 

Emellett rengeteg marketingpszichológiai kísérletet folytattak már azzal kapcsolatban, hogy a memóriában elraktározódnak a másodpercekre felvillanó képek is. Így egyszer, a tudatalattiból, be fog ugrani a te logód és céged a leendő ügyfeleknél, akik az autópályán csak egy másodpercre láttak elhaladni téged! 

A megnövekedett forgalomban sokkal több ember lát, és minél többet mozogsz vagy te, vagy a kollégáid a kocsival, annál több plusz bevételt hozhat számodra is egy jó dekoráció az autón. Jól hangzik? 

Főleg, ha egyébként sokszor csak a parkolóban áll, használd ki, ha már ott van, és mutasd meg a cégedet mindenkinek! 

20200722_133336.jpeg

Az autódekort nem csak a reklám miatt vetheted be. Különösen érdemes használnod ezt a nyomdai technikát, ha a cég nagyobb gépjárműflottával rendelkezik, hiszen fontos az egységes megjelenés is.

Ha ráadásul olyan munkát végeztek, ami veszélyes helyzeteket eredményezhet, például útszélen dolgoztok, akkor főleg érdemes figyelemfelkeltő dekorral ellátni az autót. Nemcsak sima matricát lehet felrakni, hanem fényvisszaverő reflektív fóliákat is, hogy garantáltan elkerüljétek a baleseteket. 

Természetesen nemcsak az üzleti életben lehet használni az autódekort, hanem saját gépjárművünk csinosítására, egyedibbé tételére is szuper eszköz!