Kik vagyunk mi? Mivel foglalkozik a BZ Press?

Kedves Olvasónk!

Arra gondoltunk, hogy először egy kis bemutatkozással kezdenénk a blogunkat! Az alapfogalmak megismerése után szerintünk fontos, hogy a nyomdánkat is jobban megismerd! 

A BZ Press Nyomdánál színes digitális nyomtatással foglalkozunk. Legyen szó kültéri vagy beltéri termékekről, mindent meg tudunk valósítani! Székhelyünk Szegeden van, de szívesen kiszolgáljuk az egész Európai Uniót. 

my_project.jpg

Sokan gondolják úgy, hogy a nyomtatott, offline reklámok ideje már lejárt. Mi azonban tudjuk, hogy egy sikeres üzlethez elengedhetetlen ezafajta marketing is. A legszebb, leghatékonyabb offline reklám, szórólap, molinó, reklámállvány, roll-up, megállítótábla, termékcímke csak úgy válik vállalkozásod sikeres cégérévé, marketingeszközévé, ha gyors, pontos, profi szakemberek állnak a nyomda gépei mögött.

Ne add alább! Nyomtass színeket céged egére, segítünk! 

Nemcsak cégeknek nyújtunk nyomdai szolgáltatást, hanem magánszemélyeknek is, legyen szó akár pólónyomtatásról, egyedi fényképes naptárról. Segítünk, hogy egyedi és kreatív ajándékokkal lepd meg szeretteidet! 

Az elkészült nyomdai termékeink igazán szemet gyönyörködtetőek, ráadásul mindez igazán kedvező áron érhető el nálunk. 

Több éves szakmai tapasztalat áll mögöttünk, mindezt pedig a legmodernebb technikával és technológiával egészítettük ki. Hiszen egy nyomdánál a legfontosabb, hogy minden éppen úgy nézzen ki, mint ahogy azt a megrendelő megálmodta! 

Prózaibb, egyedi megoldásokban is tudunk Neked segíteni! A megoldás hívei vagyunk, így bármilyen "őrült" elképzeléssel kereshetsz minket! 

Termékpalettánknak csak a képzelet szab határt! 

  • Ha most lettél vállalkozó, és szükséged van logózott termékekre - legyen az akár névjegykártya, mappa, naptár vagy bármi - segítünk megalapozni a céged sikerét! 
  • Ha életetek legszebb napjára készültök, és szükségetek van esküvői meghívóra, ültetőkártyákra, borítékra, vagy bármilyen dekorációra, legyenek azok akár gravírozott üveg vagy fa ajándékok, keress minket bátran! 
  • Ha Te is megalkottad saját határidőnaplódat, mi kinyomtatjuk, és be is kötjük neked! 
  • Ha éppen felújítasz, dob fel otthonodat 3D nyomtatással készült tapétával! Bizony, ilyen is van már! 
  • Természetesen a klasszikus nyomdai termékekkel is kereshetsz minket: szórólapok, jegyzettömbök, borítékok. 
  • Ha kiállításra kellenek eszközök, állunk rendelkezésre: molinók, roll-upok, megállítótáblák bármilyen egyedi elképzelés alapján! 
  • Számíthatsz ránk egészen a tervezés fázisától! Ránk bízhatod a logód, vagy az egész arculat megtervezését is.