Mi kell ahhoz, hogy sikeresen indulj el az úton?

Valljuk be, friss vállalkozóként sosem egyszerű. Tényleg mindent átgondoltál? Egyáltalán mire lehet szükséged? Meg hol fogsz dolgozni? Kell, hogy olyan helyed legyen, ahol tudsz ügyfeleket fogadni, vagy otthonról fogsz dolgozni? Esetleg valamilyen üzletet nyitsz? Hogyan fogod elérni ügyfeleidet? Offline vagy online marketing áll a cégedhez közelebb?

Logó, arculat, termék design
Az arculat egységes és tudatos megjelenést kölcsönöz cégednek, melynek fontos eleme a logó és esetekben a termék design is - ezeknek mind harmonizálniuk kell, valamint összetéveszthetetlen és sajátságos jegyeket kell hogy hordozzon - hiszen fontos, hogy könnyen felismerhető legyen a céged és annak termékei. Te is hamarabb veszed le az egyik általad ismerősnek vélt márka termékét a polcról, nem?

Névjegykártya
Bár a mai világban minden digitálisan van vezetve és tudjuk, hogy a névjegykártyádat elfelejtve egyből az insta nevedet adod meg az érdeklődőknek, de attól nem árt, ha lapul a zsebedben és az irodádban is egy pár darab. Természetesen az a legjobb, ha az arculatba illeszkedik! ;)

Tájékoztató kiadvány, prospektus, cégbemutató, termékismertető, árjegyzék
Akármi is legyen a szakmád, gondolom szeretnéd, hogy elérhetőek legyenek termékeid, szolgáltatásaid mindenki számára ugyan úgy offline, mint online. A mai kor embere nem szeret "feleslegesen" kontaktot teremteni, teljesen digitális világot élünk, azt a terméket vagy szolgáltatást fogja a legtöbb ember választani, ahol lát részletes leírást, de legfőképp ÁRAT! Az emberek anonim szeretnek informálódni: a legjobb, ha minden információ megtalálható a weblapodon, közösségi média platformjaidon. De ha irodát vagy üzletet is üzemeltetsz, oda is kiraknék pár darab leírásokkal tarkított, árakkal felcímkézett prospektust! 

Jegyzettömb
Kedvelt és tökéletes reprezentációs, dekorációs reklámalkalmatosság a céglogós jegyzettömb. Kedvelt nyomdai szolgáltatás, hiszen az ajándékba kapott felíró tömb, még ha nem is használják, pusztán az íróasztalon hever, akkor sem kacat – az iroda dísze is lehet! A céglogós jegyzettömb a brand építéshez potenciális építőanyag.

Szórólap
A minőségi papírra nyomtatott hírverés arculati elvárásai: vizuálisan figyelemfelkeltő, megragadó, könnyen olvasható. A makulátlan nyomtatási minőség, elsőrangú nyomdai papír is kritérium. A szórólapról első ránézésre megállapítható mennyire értékes az üzenet, amit hordoz, azaz egy pillantás alatt elárulja a vásárlónak mennyire értékes termékhez, szolgáltatáshoz, programélményhez juthat – így nem végzi színes szórólapunk rögtön a szemétben, vagy a kandallóban. A offline és az online promóció lelke a reklámszöveg. Teljesen mindegy hogy ofszet nyomtatással, vagy digitális technológiával zajlik a szórólap nyomtatás, a laikus számára nincs szemmel látható különbség. Ha szép színekkel ékes a szórólap, szuperek a betűk, jól olvasható a hirdetésszöveg – fél siker. A kifogástalan nyomtatási minőségre a príma papír teszi fel a koronát.

Boríték, levélpapír nyomtatás
Fel kell készülnöd, hogy egy vállalkozás vezetése rengeteg papírmunkával és hivatalos levelezésből áll. Webáruházat is üzemeltetsz? Akkor még többet fogsz találkozni a saját neveddel és címeddel. Amikor hónapban a hatvanadik borítékot címzed és a köszönőlevelek is nagyon monotonná válnak, talán még az életedet is átgondolod, jusson eszedbe ez a cikk - basszus, de jó lett volna még az elején erre gondolni! Időt spórolsz vele és a leveleid (csomagjaid) megjelenése is elegánsabb, letisztultabb lesz.

Molinó, kirakatdekor
Az üzletek nyitvatartási ideje véges, beszeditek a megállító táblákat, a márkakommunikáció „máma már nem hasad tovább”. A kereskedések lehúzzák záróra után a redőnyt, a kirakatok vizuális kommunikációja legtöbb esetben elnémul, a benti, falon logó poszterre sötétség borul.Az utcán maradó kültéri nagyformátumú nyomdai termékek vagy éppen a kirakatban hagyott hirdetők, mint a transzparensek, plakátok, molinók, reklámállványok, roll-up-ok viszont 0-24 elérhetőek ügyfeleitek részére. Ha te nem is vagy a helyszínen, információt tudnak nyújtani nagyformátumú nyomtatványaid. Végeredmény: elégedett ügyfél!

Autómatrica
A céges autók remek reklámfelületek – így hát ne feledd, hogy némán, színek, szövegek és betűk nélkül nem tudsz új, potenciális vásárlókat szerezni. Mutasd be magad a sztrádán! Telefonszám, logó, szolgáltatás! Azzal díszítsd járgányodat, amivel csak szeretnéd! Ki tudja, lehet, hogy pont Kecskemét határában sikerül megnyerned magadnak a következő megrendelést! Fényes vagy matt felületekre, illetve akár ponyvák színesítésére is megoldás lehet az autódekoráció.